LERAREN

Saoedi is op 6 jarige leeftijd begonnen met karate. Hij beoefende de karate stijl Kyokushinkai bij karate combinatie Feller in Almere Haven. Op 15 jarige leeftijd mocht Saoedi opkomen voor zijn 1e dan (zwarte band) bij de karatebond IBF te Enschede.

Twee jaar later besloot de bond dat Saoedi capabel was om examen te doen voor zijn 2e dan. Saoedi heeft als vechter vele nationale semi-contact titels op zijn naam kunnen schrijven. Zo is Saoedi in de gewichtsklasse tot 65 kilogram 12 maal Nederlands kampioen geworden.

Internationaal speelde Saoedi tevens een grote rol in de categorie tot 75 kilogram en wist maar liefst 6 maal de Europese titel te veroveren. Meer… 

Rob is als klein jongetje begonnen met ijshockey en deed daarnaast aan judo. Het judo avontuur werd in de loop der jaren ingeruild voor jiu-jitsu. Omdat Rob in beide gevallen het spektakel miste zijn de twee zelfverdedigingssporten afgevallen tot hij karate ontdekte.

Rob heeft kennis gemaakt met karate onder de stijl Wado-ryu. Het staande gevecht beviel Rob waardoor hij enkele jaren later bij Chakuriki gym onder leiding van Thom Harinck kickboksen is gaan trainen. Hier trainde Rob met vechters zoals Ivan Hippolyte. Meer…

Top