OVER ONS

Karatedo-Zendokan is opgericht in 2003 en gevestigd te Almere. De Dojo staat onder leiding van de karateka’s Sensei Saoedi Bouchar (5e dan) en Rob Deijs (4e dan).

Bij Karatedo-Zendokan wordt de karatestijl Kyokushinkai van karate grootmeester Mas Oyama beoefend. Naast de trainingen neemt team Zendokan deel aan verschillende karate wedstrijden zoals: kata, semi-contact fights en continuous fights. De wedstrijdvorm die wij beoefenen is semi-contact karate (all-style). In de Dojo staan de kernwaarde van kyokushinkai centraal: discipline, doorzettingsvermogen, respect, zelfvertrouwen en weerbaarheid. 

We zijn een vereniging waar we meerdere doelstellingen naleven. Wij vinden het om meerdere redenen, van absoluut belang dat je les krijgt van een gediplomeerde Sensei. Dat betekent dat je er op kunt rekenen dat er op een goede, serieuze maar vooral verantwoorde wijze les wordt gegeven. 

Het is niet alléén maar serieus. Gezelligheid, gemoedelijkheid en betrokkenheid tot elkaar, zijn minstens zo belangrijk om de leden van Zendokan één team vormen.

Top